Το Social Media πείραμα που τρόμαξε αρκετούς! | Ανάκτηση Δεδομένων - Data RecoveryΑσφαλής Διαγραφή Αρχείων - Data Destruction - Safe Data Delete

Το Social Media πείραμα που τρόμαξε αρκετούς!

Ο κωμικός επ ονόματι Jack Vale, έχει κάνει αρκετές φάρσες στο κανάλι του στο Youtube. Μια απο τις πιο πρόσφατες φάρσες του είναι ένα πείραμα μα τα Social Media. Σε αυτό το πείραμα, στο οποίο τρόμαξε αρκετούς πεαστικούς, αξιοποι΄θησε πληροφορίες που πήρε απο δημόσια posts αγνώστων, τα οποία έγιναν με βάσει την τοποθεσία. Ο Jack, έψαξε και βρήκε αυτούς τους ανθρώπους στο δρόμο και ξεκίνησε να τους λέει πράγματα τα οποία ήξερε διαβάζοντας τα posts τους. Όπως ήταν αναμενόμενο τα θύματα απορούσαν με τον Jack και τις προσωπικές πληροφορίες που ήξερε.


 

Προσοχή Λοιπόν: Σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο (Facebook, twitter, instagram κλπ) πρέπει να γνωρίζουμε καλά τους κανόνες διαχείρισης των προσωπικών πληροφοριών που διατίθενται σε αγνώστους.

Στα περισσότερα πλέον υπάρχουν ρυθμίσεις για να διαθέτουμε τις πληροφορίες αυτές σε συγκεκριμένα άτομα ή σε συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Ενδεχομένως θα πρέπει στο εξής να λαμβάνουμε αυτές τις ρυθμίσεις πιο σοβαρά υπ' όψιν.

Αν δεν γνωρίζετε πώς πρέπει να διαχειριστείτε τις πληροφορίες αυτές, τότε ίσως θα ήταν καλό να μας καλέσετε για να τις ρυθμίσουμε εμείς για εσάς.

by tags / 0 Comments

Share

Comments