Ανάκτηση Δεδομένων απο CD / DVD - Επισκευή DVD / CD | Ανάκτηση Δεδομένων - Data RecoveryΑσφαλής Διαγραφή Αρχείων - Data Destruction - Safe Data Delete

Ανάκτηση Δεδομένων απο CD / DVD - Επισκευή DVD / CD

Ανάκτηση Δεδομένων απο DVD / CD - anaktisi apo cd - Επισκευή CD / DVD
  • Το CD δεν μπορεί να διαβαστεί απο τον υπολογιστή
  • Έχω ένα παλαιό DVD απο το οποίο δεν μπορώ να πάρω τα αρχεία
  • Χάλασε το CD με τις φωτογραφίες μου
  • Χάλασε το DVD με τα βίντεο του γάμου μου
  • Χρειάζομαι επισκευή του DVD
  • Το CD είναι γεμάτο γρατζουνιές και δεν μπορούν να διαβαστούν τα αρχεία του
  • Έχει γρατζουνιστεί η επιφάνεια του DVD και χρειάζομαι ανάκτηση δεδομένων
  • Γίνεται ανάκτηση δεδομένων απο CD ;
  • Επισκευή επιφάνειας CD / DVD / Blueray

Γενικά τα CD / DVD είναι μια απο τις καλύτερες μεθόδους αποθήκευσης λόγω του μεγάλο χρόνου ζωής και της φορητότητας τους. Ειδικά οι καλές μάρκες CD / DVD εγγυούνται διάρκεια ζωής 10 χρόνια για τα αρχεία που αποθηκεύουμε. Παρ' όλα αυτά δυστυχώς υπάρχουν και προβλήματα τα οποία καθιστούν κάποια CD / DVD άχρηστα.

Γρατζουνισμένο CD / DVD

Ένα πολύ συνηθσιμένο πρόβλημα στα οπτικά αποθηκευτικά μέσα είναι οι γρατζουνιές. Τα CD / DVD απαρτίζονται απο την εσωτερική επιφάνεια όπου αποθηκεύονται τα δεδομένα αλλά διαθέτουν και αρκετές προστατευτικές επιφάνειες απο πάνω οι οποίες αποτρέπουν τις εξωτερικές φθορές απο το να φτάσουν στο εσωτερικό του DVD / CD. Η καθημερινή χρήση ενός οπτικού δίσκου προκαλεί γρατζουνιές στις εξωτερικές επιφάνειες του, οι οποίες είναι λίγο έως πολύ αναμενόμενες. Μερικές μάρκες CD / DVD είναι πιο ευάλλωτες απο άλλες σε γρατζουνιές. Όταν συσσωρευτούν αρκετές γρατζουνιές τότε η ανάγνωση του δίσκου γίνεται δύσκολότερη ή σιγά σιγά σταματά να διαβάζεται απο οποιοδήποτε CD / DVD Reader.

Στην εταιρία TicTac Laboratories μετά απο αρκετη έρευνα έχουμε βρεί τρόπους να πραγματοποιούμε ανακτηση δεδομενων απο CD με γρατζουνιές ή ανάκτηση δεδομένων απο DVD που έχει γρατζουνιστεί.

Με την βοήθεια αρκετών χημικών και ειδικών εξαρτημάτων, μπορούμε να αναδομήσουμε την επιφάνεια του DVD / CD ώστε να μπορεί να διαβαστεί και πάλι και να καταφέρουμε να πάρουμε τα αρχεία σας.

Ανάκτηση δεδομένων απο DVD κάμερας που δεν έχει κλείσει - Ανακτηση Video απο DVD που δεν έχει γίνει finalize

Σχετικά συχνό είναι το φαινόμενο μια ψηφιακή βιντεοκάμερα να μην έχει κάνει σωστό finalization στο DVD που γράφατε και να χάσατε πολύτιμες στιγμές. Κάτι τέτοιο συμβαίνει αρκετά συχνά σε πελάτες μας φωτογράφους, οι οποίοι μόλις τελειώνουν τη λήψη η ψηφιακή μηχανή αδυνατεί να κάνει finalization. Έτσι το DVD δεν αναγνωρίζεται πια ούτε απο τη βιντεοκάμερα ούτε απο τον υπολογιστή.

Στην Tic Tac laboratories δίνουμε τη λύση με ένα ειδικό μηχάνημα το οποίο διαβάζει τα RAW δεδομένα του DVD, δημιουργόντας μια εικονική υπογραφή finalization και μπορεί να διαβάσει (πολύ αργά μέν αλλά με καλό αποτέλεσμα) τα αρχεία απο το "ανοικτό" DVD. Έτσι είναι δυνατή η ανάκτηση δεδομένων απο DVD και ο πελάτης μας μπορεί να παραλάβει τα αρχεία του σε μορφή MPG/AVI σε νέο DVD.