Ασφαλίστε τα δεδομένα σας με το Data Rescue Plan της Generali | Ανάκτηση Δεδομένων - Data RecoveryΑσφαλής Διαγραφή Αρχείων - Data Destruction - Safe Data Delete

Ασφαλίστε τα δεδομένα σας με το Data Rescue Plan της Generali

Συνέντευξη του Παναγιώτη Πιέρρου στο Magazino "Ασφαλιστική Αγορά" για το Data Rescue Plan by Generali, το πρώτο InsurTech προιον στην Ελλάδα. H IQ Insurance Quality - Μεσίτες Ασφαλίσεων, σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, την Generali Hellas, και την πρώτη εταιρεία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα η οποία λειτουργεί από το 1999, την TicTac Laboratories, δημιούργησαν ένα μοναδικό insurtech προϊόν, ιδιαίτερα χρήσιμο και ταυτόχρονα προσιτό σε όλους μας, καθώς το κόστος ασφάλισης είναι μόλις €30 για διετή κάλυψη. 


Τι είναι τo Data Rescue Plan (DRP);

Πρόκειται για το πρώτο συμβόλαιο ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα, με χαρακτηριστικά που το καθιστούν καινοτόμο στον χώρο των τεχνολογικών ασφαλίσεων. Το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει σε χρήστες υπολογιστών που έχασαν τα πολύτιμα δεδομένα τους κατόπιν οποιασδήποτε αιτίας, π.χ. λόγω τεχνικού προβλήματος, ατυχήματος, λανθασμένων ενεργειών κ.τ.λ., να διασφαλίσουν την επαναφορά τους χωρίς να τους προβληματίσει το ιδιαίτερα υψηλό κόστος διενέργειας ανάκτησης, αφού θα καλυφθεί από την ασφαλιστική εταιρεία. 

 

by tags / 0 Comments

Share

Comments