Έρευνα για επιχειρήσεις | Ανάκτηση Δεδομένων - Data RecoveryΑσφαλής Διαγραφή Αρχείων - Data Destruction - Safe Data Delete

Έρευνα για επιχειρήσεις

Χρήματα - Έρευνα σε υπολογιστή επιχείρισης - Erevna ypologiston
 • Υπάρχουν ενδείξεις οτι διαρρέουν εταιρικά δεδομένα της επιχείρησης σας προς τα έξω ;
 • Υποπτέυεστε οτι κάποιος υπάλληλος σας μεταφέρει απόρρητα εταιρικά στοιχεία ;
 • Έχετε ενδείξεις οτι ο συνέταιρος σας αποκρύπτει σημαντικά στοιχεία ;

Η εταιρία μας μπορεί να σας βοηθήσει να αποδείξετε τις παραπάνω δραστηριότητες είτε για προσωπική χρήση είτε για χρήση σε δικαστική διαμάχη. Η Tic Tac Laboratories μέσω των τεχνικών της, μπορεί να παρέχει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες της στην ηλεκτρονική έρευνα εταιρικών παραπτωμάτων και παραβιάσεων σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Αν έχετε αντιληφθεί ότι χρειάζεστε άμεση έρευνα για το αν κάποιος υπολογιστής ή κινητό τηλέφωνο περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα,  τότε σημαίνει ότι: πιθανότατα αισθάνεστε ότι πρέπει να γίνει μια εκτεταμένη ηλεκτρονική έρευνα των εργαζομένων στην περίπτωση που υπάλληλοι της εταιρείας σας θεωρούνται ύποπτοι για μεταφορά εταιρικών δεδομένων σε ανταγωνιστές ή πιστεύετε ότι έχετε πέσει θύμα κάποιων hacker ή ακόμα και σε περιπτώσεις κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις και σε άλλες ακόμα όπως:

 1. Παρακολούθηση εταιρικών περιουσιακών στοιχείων
 2. Παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων εταιρικών πελατών και προσωπικού εταιρείας.
 3. Κακή χρήση διαδικτύου και εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού
 4. Παραποίηση αρχείων
 5. Σαμποτάζ εργαζομένων και διαρροή πληροφοριών
 6. Σεξουαλική παρενόχληση μέσω κάθε μορφής ηλεκτρονικής επικοινωνίας
 7. Παρακολούθηση δραστηριότητας εργαζομένων
 8. Πειρατεία λογισμικού κλπ.

Εσείς χρειάζεστε ασφάλεια των αρχείων της εταιρείας σας και η Tic Tac Laboratories έχει εξειδικευμένους μηχανικούς: για να αναζητήσουν, να φιλτράρουν και να ενοποιήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία, ώστε με την κατάλληλη ψηφιακή ανάλυση να μπορούν να πιστοποιήσουν με ακρίβεια το «ΠΩΣ, ΠΟΥ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;», δρώντας με ακριβή χρονοδιαγράμματα, ώστε να μείνετε ικανοποιημένοι.

Αυτή η έρευνα και το φιλτράρισμα  αφορά σε κάθε μορφή αποθηκευτικού μέσου και υπολογιστικών συστημάτων και πραγματοποιείται συνήθως στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, σε λανθάνοντα αρχεία και γενικότερα σε ηλεκτρονικούς φακέλους.

Το κόστος για μια τέτοια διαδικασία ξεκινά απο 500€ + ΦΠΑ και εξαρτάται απο αρκετούς παράγοντες. Επικοινωνήστε μαζί μας, περιγράφοντας την υπόθεση σας για περισσότερες πληροφορίες.