Ταξίδι πίσω στον χρόνο με το Greek SDA Bocconi Alumni Club | Ανάκτηση Δεδομένων - Data RecoveryΑσφαλής Διαγραφή Αρχείων - Data Destruction - Safe Data Delete

Ταξίδι πίσω στον χρόνο με το Greek SDA Bocconi Alumni Club

Χθες το απόγευμα, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση την οποία διοργάνωσε το Greek SDA Bocconi Alumni Club, σε ένα μαγαζί στην πλατεία Καρύτση, ο Παναγιώτης Πιέρρος παρουσίασε την TicTac, το όραμα και τους στόχους (τόσο τους βραχυπρόθεσμους όσο και τους μακροπρόθεσμους) της εταιρίας μας.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι η TicTac είναι καινοτόμος στον κλάδο της καθώς είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που έχει το ISO 27001 αναφορικά με την διαχείριση υπηρεσιών ασφάλειας στον τομέα της διαγραφής δεδομένων. Επίσης, είναι η μόνη εταιρία που ασχολείται με τον τομέα της ιδιωτικής έρευνας και της πραγματογνωμοσύνης στον τομέα των Computer Forensics.

Στην συνέχεια ο Κ. Πιέρρος μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο αναλύοντάς μας την ιστορία, τα λάθη και τις νίκες που έκαναν την Tictac μια από τις 3 καλύτερες εταιρίες στο είδος τους πανευρωπαϊκά. Με πολύ απλό τρόπο μας εξήγησε ότι οι εποχές όπου βγάζαμε φωτογραφίες από φωτογραφικές μηχανές με φιλμ έχουν προ πολλού περάσει. Και πως όλα τα δεδομένα μας πλέον βρίσκονται στις συσκευές μας, είτε smartphones, είτε tablets είτε laptops. Για αυτόν τον λόγο, όσο περισσότερο μεταφέρετε η ζωή και η καθημερινότητά μας στο Internet, τόσο πιο πολύτιμα θα είναι αυτά τα δεδομένα μας και τόσο μεγαλύτερης προστασίας θα χρήζουν.

Τέλος, το μήνυμα με το οποίο έκλεισε την παρουσίαση του και πέρασε στις ερωτήσεις του κοινού ήταν πολύ ενδιαφέρον και αισιόδοξο:

Καμία οικονομική κρίση δεν μπορεί να σε σταματήσει. Απλά για να πετύχουμε στις επιχειρήσεις πρέπει να βρισκόμαστε στον χώρο των επιχειρήσεων. Πρέπει να δουλεύουμε. 

by tags / 0 Comments

Share

Comments