Μεταπωλητές & Συνεργασίες με καταστήματα | Ανάκτηση Δεδομένων - Data RecoveryΑσφαλής Διαγραφή Αρχείων - Data Destruction - Safe Data Delete

Μεταπωλητές & Συνεργασίες με καταστήματα

Ανταμοιβή Συνεργατών - Μεταπωλητών - Resell Data Recovery Services

Το πρόγραμμα συνεργατών της TicTac Labs απευθύνεται σε:

 • Δημόσιους Οργανισμούς, Ελληνικούς και Διεθνείς Οργανισμούς του Ιδιωτικού τομέα
 • Καταστήματα Πληροφορικής

Αν ανήκετε σε Δημόσιο Οργανισμό ή Φορέα του Δημοσίου

 • Αν ανήκετε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ή σε κάποιο Ακαδημαϊκό Ίδρυμα θα πρέπει να γνωρίζετε οτι η TicTac Data Recovery συνεργάζεται με δημόσιους οργανισμούς του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα ή Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και συνάπτει μόνιμες συμβάσεις συνεργασίας για την διευκόλυνση των διαδικασιών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συνάψουμε μια σταθερή σχέση συνεργασίας για όλα τα περιστατικά ανάκτησης δεδομένων, την διαχείριση του εξοπλισμού πληροφορικής, την οριστική διαγραφή των δεδομένων απο αποθηκευτικές μονάδες που πρέπει να αποσυρθούν ή την ηλεκτρονική διερεύνηση.
 • Αν εργάζεστε σε εταιρία η οποία έχει περισσότερα απο 100 άτομα προσωπικό ισχύει η ίδια διαδικασία σύναψης αποκλειστικής συνεργασίας με την TicTac Data Recovery & Computer Forensics και σας επιτρέπει να έχετε προνομιακές χρεώσεις, πιστώσεις και μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Η συνεργασία με την TicTac Data Recovery επιτρέπει την κατάργηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, την κατάργηση των προκαταβολών και την διαχείριση των υποθέσεων σας συνολικά απο το τμήμα VIP πελατών. Αυτό σημαίνει οτι θα έχετε προνομιακές χρεώσεις και έναν υπάλληλο της εταιρίας μας με τον οποίο θα επικοινωνείτε αποκλειστικά για οποιοδήποτε θέμα εμπίπτει στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Αν διαθέτετε εταιρίες Πληροφορικής ή Κατάστημα παροχής υπηρεσιών επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών

Η TicTac εδώ και αρκετά χρόνια συνεργάζεται με τα περισσότερα καταστήματα εμπορίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς επίσης και σε τεχνικούς υπολογιστών που εργάζονται ανεξάρτητα.

Υπάρχουν δύο τρόποι συνεργασίας με την TicTac Labs. Μέσω σύστασης ή με απευθείας ανάθεση απο εσάς.

Στην πρώτη περίπτωση απλά συστήνετε την εταιρία TicTac ενώ στη δεύτερη αναλαμβάνετε πλήρως την επικοινωνία με τον πελάτη, αφού αυτός σας έχει εξουσιοδοτήσει για αυτό. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κέρδη για την επιχείρηση σας ή για εσάς προσωπικά. Δεν έχετε παρα να μας ενημερώσετε για την διαθεσιμότητα συνεργασίας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.
 

Γιατι να γίνετε συνεργάτης / μεταπωλητής των υπηρεσιών της TicTac Labs για την Ανάκτηση Δεδομένων ;

 • Η TicTac Labs είναι η εταιρία που ξεκίνησε την ανάκτηση δεδομένων απο το 2001
 • Ο πελάτης σας έχει να κάνει με μια αξιόπιστη εταιρία που λειτουργεί για πάνω απο 10 χρόνια
 • Παρέχετε λύσεις στους πελάτες σας που ειναι απελσπισμένοι
 • Σας παρέχεται κλιμακωτή έκπτωση / προμήθεια ύψους 10% - 20% για τις επιτυχημένες ανακτήσεις που πραγματοποιήθηκαν
 • Τηρείται απόλυτη εχεμύθεια, ο πελάτης σας παραμένει για πάντα πελάτης σας εφ' όσον το επιθυμείτε


Ένας συνεργάτης σε κάθε περιοχή της Ελλάδας

Στόχος της TicTac Labs είναι να δημιουργήσει αποκλειστικούς συνεργάτες έως το τέλος του 2012 για κάθε περιοχή της Ελλάδας. Είναι σημαντικό οι αποκλειστικοί συνεργάτες για την ανάκτηση δεδομένων να διαθέτουν έδρα σε κεντρικό σημείο κάθε πειριοχής και να έχουν αποστείλει στην εταιρία τουλάχιστον 2 υποθέσεις.


Γιατι να μην προσπαθήσετε μόνοι σας να κάνετε ανάκτηση δεδομένων;

Υπάρχουν πολλοί τεχνικοί ή εταιρίες που θα σκεφτούν το να ξεκινήσουν να πραγματοποιούν ανάκτηση δεδομένων μόνοι τους. Αν αναλογιστείτε όμως τα πλεονεκτήματα θα δείτε οτι σας συμφέρει να συνεργαστείτε με την πρώτη και μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία ανάκτησης δεδομένων.

 • Αν δεν εκπαιδευτείτε σωστά τότε υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημιά σε έναν σκληρό δίσκο. Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα πολλές φορές ο πελάτης σας να χάσει για πάντα τα δεδομένα του, αλλά και εσείς να μην έχετε καθόλου έσοδα ενώ ξοδέψατε αρκετό χρόνο.
 • Η ανάκτηση δεδομένων απαιτεί αρκετή τεχνογνωσία, συνεχή σεμινάρια για τα νέα μοντέλα δίσκων καθώς επίσης και ιδιαίτερα ακριβό εξοπλισμό. Για να γίνουν απόσβεση όλα αυτά απαιτείται να έχετε ή ιδιαίτερα υψηλές τιμές στον καταναλωτή ή ιδιαίτερα μεγάλο πελατολόγιο. Η TicTac Laboratories έχει το δεύτερο καθώς είναι η πρώτη εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα και κάνει αυτή τη δουλειά απο το 2001.
 • Είναι προτιμότερο να έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας και να γίνετε μεταπωλητής υπηρεσιών της μεγαλύτερης εταιρίας Data Recovery στην Ελλάδα, έχοντας μια δεδομένη προμήθεια απο το να χάνετε χρήμα, χρόνο και πελάτες που θα σας έφερναν έσοδα.
 • Οι περισσότερες υποθέσεις που χαρακτηρίζονται ώς μη ανακτήσιμες στην εταιρία μας, είναι υποθέσεις που προσπάθησαν να επιδιορθωθούν απο κάποιο τεχνικό ή κατάστημα πληροφορικής. Όταν ένας δίσκος ανοιχτεί έχουμε μόλις 20-30% πιθανότητες να είναι ανακτήσιμος. Γιατι να χάνετε κι εσείς την προμήθεια που θα μπορούσατε να πάρετε αν μας είχατε στείλει αυτές τις υποθέσεις ;

Προτιμάτε λοιπόν να προσπαθείτε ακόμα να μάθετε data recovery και να βάζετε σε ρίσκο τα δεδομένα των πελατών σας ή θα σκεφτείτε τα έσοδα σας ;


Φόρμα Υποψήφιου Συνεργάτη Ανάκτησης Δεδομένων

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία με την TicTac Data Recovery και ένας εκπρόσωπος απο τη διεύθυνση θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας και τις διαδικασίες: