8 + 1 λόγοι για να επιλέξετε την Tictac | Ανάκτηση Δεδομένων - Data RecoveryΑσφαλής Διαγραφή Αρχείων - Data Destruction - Safe Data Delete

8 + 1 λόγοι για να επιλέξετε την Tictac

 1. Εγγυημένη ασφάλεια των εμπιστευτικών δεδομένων σας με Πιστοποίηση με ISO27001 & ISO9001: - Πολιτική Εχεμύθειας και Ασφάλειας των δεδομένων σας & Πολιτικές διαχείρισης ποιότητας. Η TicTac είναι η μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων & καταστροφής δεδομένων στην Ελλάδα η οποία είναι πιστοποιημένη με το ISO27001 & ISO9001. Η πιστοποίηση αυτή διαβεβαιώνει τον πελάτη για την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων του και θέτει τα Standards για τη διαχείριση εμπιστευτικών πληροφοριών μεγάλων οργανισμών & επιχειρήσεων με κρίσιμα δεδομένα. Διαβάστε περισσότερα για τις πρακτικές εχεμύθειας και ασφάλειας στην TicTac Laboratories.
 2. Πάνω απο 15 χρόνια εμπειρία & επιτυχίες. Η TicTac, η πρώτη εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1999 ενώ το πρώτο Website δημιουργήθηκε το 2001. Απο τότε έχει ανακτήσει επιτυχώς χιλιάδες περιπτώσεις και έχει εισπράξει δεκάδες επώνυμα σχόλια πελατών.
  Οι πελάτες μας μιλάνε για τη δουλειά μαςΔιαβάστε κάποια απο τα σχόλια πελατών μας.
 3. Οι μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμοί είναι πελάτες της TicTac. Η Tictac ώς brand ξεκίνησε να λειτουργεί το 1995 στο Ισραήλ και συνεργάζεται με φορείς και επιστήμονες του εξωτερικού καθώς και με την Seagate Data Recovery στην Ολλανδία. Δεν λέμε όχι σε καμμία περίπτωση δίσκου διότι διαθέτουμε τεχνογνωσία απο τα πλέον σύγχρονα εργαστήρια ανάκτησης δεδομένων. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες εταιρίες μας εμπιστεύονται. Δείτε ενδεικτικά το πελατολόγιο μας.
 4. Η TicTac είναι πάντα δίπλα σας. Λειτουργούμε απο τις 09:00 - 20:00 κάθε μέρα για να μπορείτε να μας καλείτε και να γνωρίζετε ανα πάσα στιγμή σε τι στάδιο βρίσκεται η υπόθεση σας. Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να ζητήσετε ενημέρωση απο τον μηχανικό ανάκτησης δεδομένων που βλέπει την υπόθεση σας και να σας εξηγήσει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση σας.
 5. Συγχρονος εξολισμός  τελευταίας τεχνολογίας. Κάθε χρόνο η εταιρία προμηθεύεται εργαλεία χιλιάδων ευρώ για να βρίσκεται πάντα στην κορυφή των εξελίξεων και να σας παρέχει τις ποιοτικότερες υπηρεσίες. Το 20% των ετήσιων εσόδων της TicTac προορίζεται για αγορά εξοπλισμού και εκπαιδεύσεις του προσωπικού της στο εξωτερικό.
 6. Συστάσεις πελατών στο Internet και στα μεγάλα IT Departments εταιριών. Θα βρείτε ίσως επικριτικά σχόλια για τις τιμές μας, όχι όμως για τις υπηρεσίες μας. Δεν είμαστε οι φθηνότεροι της αγοράς και το γνωρίζουμε. Δεν θα γίνουμε ποτέ οι φθηνότεροι διότι στην δουλειά μας δεν χωρούν "εκπτώσεις στην ποιότητα". Εκεί που οι ανταγωνιστές μας σταματούν, στην TicTac συνεχίζουμε.
 7. Υπηρεσίες Express. Για όσους οι ώρες απόκρισης είναι σημαντικές, είμαστε σε θέση να εργαστούμε για την υπόθεση σας 24 ώρες το 24ωρο για την αποκατάσταση του προβλήματος σας. Συνήθως ένας ή περισσότεροι μηχανικοί μας βρίσκονται με βάρδιες στο εργαστήριο μας ακόμα και κατα τη διάρκεια της νύχτας ή αργιών, ώστε να εξασφαλίσουν την ταχύτερη δυνατή επεξεργασία της υπόθεσης σας, όταν αυτή απαιτείται απο τις περιστάσεις.
 8. Υπηρεσίες διάγνωσης υψηλών προδιαγραφών. Σε 3 ημέρες γνωρίζετε τη φύση του προβλήματος του αποθηκευτικού σας μέσου, το κόστος της εργασίας μας, το κόστος των ανταλλακτικών ξεχωριστά, καθώς επίσης και εκτίμηση του χρόνου παράδοσης. Η TicTac Laboratories είναι η μοναδική εταιρία που χρεώνει τη διαδικασία της διάγνωσης στην Ελλάδα. Μάθετε περισσότερα για την επι πληρωμή διάγνωση παρακάτω :

Γιατί η TicTac είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που χρεώνει τη διάγνωση στον πελάτη ;

Πρόκειται για μια πολιτική η οποία εφαρμόζεται απο πολλά επαγγελματικά εργαστήρια ανάκτησης στον κόσμο που έχουν κύρος και δεν πειραματίζονται με τους πελάτες τους, μιας και γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο. Είναι πολύ φυσικό, εταιρίες που εισήλθαν στο χώρο αργότερα να προσπαθούν να αναλάβουν περισσότερους πελάτες και να αποκτήσουν τεχνογνωσία προσφέροντας δωρεάν διάγνωση. Η TicTac γνωρίζει τη θέση της στην αγορά και δεν έχει αλλάξει τιμολογιακή πολιτική για να κερδίσει πελατολόγιο, το οποίο δεν είναι αποφασισμένο να προχωρήσει σε ανάκτηση δεδομένων. 

Το κόστος της διάγνωσης απο την TicTac εφαρμόζεται σε αντίθεση με αρκετές ανταγωνίστριες εταιρίες για τους παρακάτω λόγους :

 1. Η εταιρία ασχολείται με την ανάκτηση δεδομένων απο το 1999, αποτελεί την πρώτη εταιρία στο χώρο που λειτούργησε ώστε να παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα και έχει καθιερωθεί στο χώρο για την άρτια τεχνογνωσία της και τις επιτυχημένες υποθέσεις που έχει φέρει εις πέρας. Είμαστε σίγουροι για την τεχνογνωσία μας.
 2. Κατα τη διάρκεια της διάγνωσης ο τεχνικός καταναλώνει 4-6 εργατοώρες για την διάγνωση του αποθηκευτικού μέσου
 3. Αν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά ή η βλάβη δεν χρειάζεται ανταλλακτικά, ο τεχνικός κάνει ΑΜΕΣΗ ανάκτηση της λίστας των αρχείων ή των ίδιων των δεδομένων αν κρίνει οτι η σταθερότητα του συστήματος δεν ειναι ικανοποιητική για να γίνει αργότερα.
 4. Αποστέλλεται αναλυτική διάγνωση στον πελάτη με αυστηρά χρονικά περιθώρια σε (24ώρες express Pritority ή σε 3 ημέρες Normal Priority) και προσφορά για το κόστος των ανταλλακτικών και της εργασίας ξεχωριστά, ούτως ώστε ο πελάτης να γνωρίζει τι ακριβώς πληρώνει.
 5. Ειναι σημαντικό να κατανοήσει ο πελάτης απο την πρώτη στιγμή οτι η ανάκτηση δεδομένων δεν είναι μια απλή διαδικασία και απαιτεί αρκετές εργατοώρες ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Το κόστος της διάγνωσης δεν αποτελεί συνήθως ούτε το 10% της τελικής τιμής της ανάκτησης. Αν λοιπόν κάποιος αρνείται να πληρώσει το κόστος της διάγνωσης σημαίνει οτι τα δεδομένα του δεν είναι αρκετά σημαντικά ώστε να αποπληρωθεί και το τελικό κόστος της εργασίας των τεχνικών μας.
 6. Δεν πειραματιζόμαστε με τα δεδομένα των πελατών. Πραγματοποιούμε την εργασία της ανάκτησης πάντα με αυστηρά καθορισμένο πρωτόκολο ενεργειών βάσει διεθνών προτύπων. Τα δεδομένα σας είναι τόσο σημαντικά για εσάς όσο και για εμάς γιατι πρέπει να σας τα παραδώσουμε για να πληρωθούμε.
 7. Πέραν του κόστους διάγνωσης το οποίο συμψηφίζεται με την τελική τιμή, ο πελάτης πληρώνει την εργασία μας στο τέλος της ανάκτησης και αφού ελέγξει την ακεραιότητα των αρχείων του. Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις που χρειάζονται ανταλλακτικά ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των ανταλλακτικών για να προχωρήσουμε τη διαδικασία.
 8. Τηρούμε αυστηρή πολιτική σχετικά με την εχεμύθεια και την ασφάλεια των δεδομένων σας βάσει ISO27001 και έχουμε διαχειριστεί εταιρικά και προσωπικά δεδομένα ιδιαίτερα σημαντικών οργανισμών και εταιριών. Βλέπε ενδεικτικό πελατολόγιο.
 9. Η TicTac είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα και αυτό αποτελεί εγγύηση για το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και τις υλικοτεχνικές υποδομές της εταιρίας. Διαβάστε περισσότερα για την εταιρία.
 10. Εάν κάποιος πελάτης δεν είναι διατεθημένος να πληρώσει τα 60€ της διάγνωσης προκαταβολικά (τα οποίο συμψηφίζονται με την τελική τιμή) είναι στατιστικά αποδεδειγμένο οτι δεν δύναται να πληρώσει το συνολικό ποσό της ανάκτησης που θα του ζητηθεί, το οποίο κυμαίνεται απο 4 έως και 15 φορές ακριβότερο απο την τιμή της διάγνωσης.

Πιστοποιητικά ISO

Η TicTac κάθε χρόνο ελέγχεται και πιστοποιείται για τις διαδικασίες της βάσει ISO27001 & ISO9001. Κάντε κλικ στα παρακάτω Link για να δείτε τα πιστοποιητικά της εταιρίας.

 • ISO27001 : Για την διασφάλιση της Ασφάλειας και εχεμύθειας πληροφοριών
 • ISO9001 : Για τη διασφάλιση των διαδικασιών της εταιρίας
by tags / 0 Comments

Share