Τι λένε οι πελάτες για την TicTac ; | Ανάκτηση Δεδομένων - Data RecoveryΑσφαλής Διαγραφή Αρχείων - Data Destruction - Safe Data Delete

Τι λένε οι πελάτες για την TicTac ;

Διαβάστε τι γράφουν οι πελάτες μας για την εταιρία TicTac Data Recovery και τις υπηρεσίες μας. Στον τομέα της Ανάκτησης Δεδομένων οι μαρτυρίες πελατών είναι ιδιαίτερα σημαντικές.  Επίσης σημαντικό είναι να υπάρχουν για μια εταιρία επώνυμες επιστολές. 

Πώς θα εμπιστευτείτε κάποια εταιρία που δεν γνωρίζετε αν μπορεί να πραγματοποιήσει ανάκτηση δεδομένων επιτυχώς; Μα φυσικά απο συστάσεις άλλων πελατών. Στην TicTac Data Recovery Laboratories προτρέπουμε τους πελάτες μας να μιλήσουν για τις υπηρεσίες μας και να δείξουν στους μελλοντικούς μας πελάτες οτι η Ανάκτηση Δεδομένων είναι εφικτή στην εταιρία μας, με μαρτυρίες.

Μοιραστείτε την ιστορία σας με την Tic Tac Data Recovery. Αν και η απώλεια στοιχείων συμβαίνει σε κάθε χρήστη, δεν είναι όλοι ενήμεροι ότι η επαναφορά των αρχείων τους είναι δυνατή. Αν μοιραστείτε την τη θετική σας εμπειρία με την Tic Tac μπορείτε να σώσετε και εσείς άλλους χρήστες οι οποίοι βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση της απώλειας δεδομένων. Η αξιολόγησή σας είναι πολύ σημαντική. Μπορείτε να στείλετε τις συστάτικές επιστολές σας στο e-mail (info @ tictac.gr).

Παρακάτω θα βρείτε μαρτυρίες πελατών και συστατικές επιστολές, τις οποίες δημοσιεύουμε με την συγκατάθεσή τους:
 

Facebook Reviews

Data Recovery Greece Facebook Reviews

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα Reviews πελατών μας στο Facebook

Επιλεγμένες κριτικές:

 

Google Reviews

Data Recovery Greece Facebook Reviews

Κάντε κλικ εδώ ] για να δείτε τα Reviews πελατών μας στο Google MyBusiness, υπηρεσία που παροτρίνει τους πελάτες μιας εταιρίας να αφήσουν επώνυμα τα σχόλια τους σε σχέση με την ικανοποίηση τους απο τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
 

Επιστολές Πελατών

[5/1/2017] Ανάκτηση δεδομένων χαλασμένου δισκου σε Express Mode - εντός 3 μη εργάσιμων ημερών

Η Περίπτωση του Σκηνοθέτη, κύριου Δημήτρη Μακρή, ήταν ιδιαίτερα απαιτητική καθώς ο δίσκος του ήρθε στο εργαστήριο της TicTac σε μια περίοδο όπου μεσολαβούσε αργία και σαββατοκυριακο. Παρόλα αυτα καταφέραμε και ανακτήσαμε όλα τα αρχεία του εντός προθεσμίας. Ο κυριος Μακρης μας ευχαρίστησε και μας έδωσε ένα βίντεο Testimonial για το οποίο τον ευχαριστούμε.

 

[5/1/2017] Χαλασμένος Εξωτερικός Δίσκος

Όταν ανακάλυψα ότι ο υπολογιστής μου δεν διάβαζε τον εξωτερικό δίσκο "πάγωσα"... Είχα εκεί πληροφορίες που δεν είχα φροντίσει να αποθηκεύσω αλλού. Ευτυχώς η εταιρεία TIC TAC ανέκτησε γρήγορα και σωστά όλα τα αρχεία χωρίς χρονοτριβή.  Ελπίζω να μην χρειαστώ ξανά τις υπηρεσίες της αλλά αν έχω πάλι "ατύχημα" ξέρω που να απευθυνθώ.
 
Με εκτίμηση,
 
Μάνος Παλαβίδης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
HAVAS WORLD WIDE ATHENS
www.havasworldwide.gr
 
[11/1/2017] Θα πρότεινα σε οποιονδήποτε αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα να προτιμήσει την εταιρεία σας
 
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία σας για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στη δική μου περίπτωση. Παρέδωσα έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για ανάκτηση δεδομένων. Η ανάκτηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και θα πρότεινα σε οποιονδήποτε αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα να προτιμήσει την εταιρεία σας.
 
Ευχαριστώ και πάλι για την συνεργασία και την επιτυχή ανάκτηση των δεδομένων μου.
 
Με εκτίμηση.
Πουρδαλά Ελένη (Ιδιώτης)
 
[30/12/2016] Ανάκτηση ψηφιακού αρχείου βίντεο απο RAID-0
 
Προσπαθώντας να βάλω μια τάξη στα αρχεία μου, ιδίως στις φωτογραφίες και τα βίντεο, διέγραψα καταλάθος έναν ολόκληρο φάκελο 16,00GB.
Αμέσως επικοινώνησα με την ΤΙΚ ΤΑΚ και μου επιβεβαιώσατε ότι πιθανότατα μπορείτε να βοηθήσετε στην ανάκτησή τους, πράγμα που όντως κάνατε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό γιατί υπήρχαν πολύ σημαντικά αρχεία μέσα στα διαγεγραμμένα.Καμία άλλη εταιρεία δεν πιστεύω ότι θα τα κατάφερνε τόσο καλά, γι' αυτό και την συστήνω σε όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα. 
Με εκτίμηση, 
 
Δαμιανός Τσάγκας, Φροντιστήριο Ομηρικόν - Ιωάννινα
 
[25/11/2016] 3 δίσκοι - 2TB σε RAID5
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Tic Tac για την ανάκτηση των δεδομένων της επιχείρισης μου.
Θα περιγράψω περιληπτικά το ιστορικό της βλάβης προκειμένου να βοηθήσω όποιον αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου.
Είχα στήσει 3 δίσκους (2tera ο καθένας) σε RAID5. Ξαφνικά η μητρική του υπολογιστή μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να επηρεάσει το RAID5 και να μην μπορώ με τίποτα να κάνω rebuild την συστοιχία. Μετά από πάρα πολλές ώρες αναζήτησης στο διαδίκτυο για κάποια λύση, βρήκα την εταιρία ΤicTac και χωρίς δεύτερη σκέψη τους έστειλα τον υπολογιστή μου.
Το 95% των δεδομένων μου το είχα σε back upαλλά το υπόλοιπο 5% περιείχε σημαντικά αρχεία που δεν έπρεπε με τίποτα να χάσω.
Λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας της συστοιχίας RAID5 αλλά και του δεδομένου ότι οι 2 από τους 3 δίσκους παρουσίασαν σημαντικά προβλήματα λόγω της μητρική, δεν ήταν δυνατή η ολική ανάκτηση των δεδομένων του υπολογιστή μου αλλά η Tic Tac κατάφερε να ανακτήσει ένα σημαντικό μέρος των δεδομένων. Ευτυχώς τα αρχεία που ήθελα ήταν στο ποσοστό των ανακτημένων δεδομένων.
 
Ευχαριστώ 
Athanasios Lakis
 
[03/02/2016] Ανάκτηση σημαντικών Εταιρικών αρχείων απο μή λειτουργικό σκληρό δίσκο
 
Τσακιρίδης Οδυσσέας
Senior IT Support Engineer
 
[4/10/2015] Ανάκτηση ψηφιακού αρχείου βίντεο απο RAID-0
 
… «αν σου κάτσει» (η στραβή) τότε τι κάνεις; Δεν απελπίζεσαι, δεν χάθηκε ο κόσμος. Παρόλο που είχα προβλέψει την σταθερή και αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος μου και ενώ είχα πολύ πρόσφατα αγοράσει μια πολύ καλή σειρά καινούριων δίσκων συνέβη να «σκάσει» το RAID του Workstation και την επόμενη στιγμή να μην έχω τα δεδομένα μου.
 
Αυτό που ένοιωσα την στιγμή εκείνη, δεν περιγράφεται εύκολα γιατί το περιεχόμενο των δίσκων πλέον δεν υπήρχε και θα μπορούσα να χάσω οριστικά οτιδήποτε είχα εκεί αποθηκεύσει. Δεν περίμενα ότι θα είχα επιτυχία στην ανάκτηση γιατί ήξερα πως το RAID-0 μου παρείχε μόνο υψηλές επιδόσεις και καθόλου ασφάλεια.
 
Έτσι τα δεδομένα μου ήταν εκτεθειμένα ανά πάσα στιγμή στον κίνδυνο της οριστικής απώλειας τους. Τηρώντας πάντα τον κανόνα πως ότι πληρώνεις παίρνεις, πήρα την απόφαση να απευθυνθώ στους καλύτερους και να μην πειραματιστώ δεξιά και αριστερά, ρισκάροντας την τελευταία πιθανότητα να σωθεί το υλικό. Με τους δίσκους αγκαλιά πηγαίνω στην TicTac.gr Data Recovery : Ανάκτηση Δεδομένων και σε λίγες μέρες έχω τα ευχάριστα νέα της επιτυχούς ανάκτησης των δεδομένων μου από το RAID-0.
 
Όπως απεδείχθη, η Tic Tac είναι πραγματικά άξια της φήμης της, που έμπρακτα το απέδειξε και στην προσωπική μου εμπειρία, τόσο από συνέπεια, οργάνωση, τεχνογνωσία και αποτελεσματικότητα που μέσα σε όλη μου την αγονία, με έκαναν να νοιώσω ασφαλής και τελικώς να μου φέρει πίσω, ΟΛΑ τα μεγάλης αξίας δεδομένα που είχα χάσει. Αχρείαστη να είναι, αλλά ΑΝ σου κάτσει, τώρα ξέρεις που θα πας…
 
Film Director
 
[12/06/2015] Σληρός δίσκος laptop δεν λειτουργεί.
 
"Ευχαριστώ το προσωπικό της εταιρίας Tic Tac για την ταχύτητα και την αμεσότητα στην ανάκτηση των δεδομένων μου, καθώς και την πολύ καλή εξυπηρέτηση και ανταπόκριση από την γραμματεία. Η εταιρία διέπεται από επαγγελματισμό, ταχύτητα, εχεμύθεια και τεχνική αρτότητα. Αν και εύχομαι να μην ξαναχρειαστώ ανάκτηση απωλεσθέντων δεδομένων, συστείνω την εταιρια ανεπιφύλακτα για οποιαδήποτε παρόμοια υπόθεση. 
 
Ευχαριστώ και πάλι.
 
Τριαντάφυλλος Χριστοφόρου
Αθήνα
 
 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Western Digital Model WD5000LPVX-75V0TT0, s/n: WX51A34C0528
 

[29/10/2014] Χαλασμένο  usb stick.

Με το παρόν post, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Ticac για την άμεση ανταπόκριση κι επιτυχή ανάκτηση όλων των δεδομένων μου από κατεστραμμένο usb stick.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Γαλούσης

MSc Mechanical Engineer, MBA

 

[30/5/2014] Πρόβλημα σε 2 δίσκους και αποκατάσταση των δεδομένων 100% και στους δύο

Η εταιρία μας έχει ως  κύριο αντικείμενο την κατασκευή εργοστασίων κεραμοποιίας και απευθύνεται κυριώς στην παγκόσμια αγορά. Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες σε παγκόσμιο επίπεδο με πολλά έργα στην Ανατολική & Κεντρική Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Λατινική Αμερική κ.α.

Τα δεδομένα της αποτελούν την βάση της τεχνογνωσίας της τα οποία είναι υπερπολύτιμα κι έχουν δημιουργηθεί με την γνώση, τον κόπο και τον ιδρώτα χιλιάδων ανθρώπων που πέρασαν από αυτήν στα 30 χρόνια παρουσίας της.

Πρόσφατα δημιουργήθηκε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με δύο δίσκους οι οποίοι καταστράφηκαν (έναν εξωτερικό USB κι έναν εσωτερικό 2.5”) και περιείχαν πολύ σημαντικά δεδομένα για εμάς.

Εμπιστευθήκαμε την TicTac Laboratories για την κρίσιμη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων και δικαιωθήκαμε απόλυτα από την επιλογή μας.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση τόσο στους χρόνους απόκρισης κι εξυπηρέτησης, η επικοινωνία και η πληροφόρηση ήταν συνεχής δείχνοντας μια εταιρία η οποία διακρίνεται για την οργάνωση και τον σεβασμό στον πελάτη της.

Όσων αφορά φυσικά το αποτέλεσμα, είχαμε 100% επιτυχή ανάκτηση σε ελάχιστο χρόνο, γεγονός που ανακούφισε τους ανθρώπους μας οι οποίοι χρειάζονταν άμεσα αυτά τα δεδομένα.

Εκ μέρους της SABO S.A. θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της TicTac Laboratories για την αμεσότητα κι αποτελεσματικότητά τους στην δύσκολη για εμάς αυτή στιγμή.

Μάρκου Κώστας,

IT Manager - www.sabo.gr

 


 

[20/1/14] Κατεστραμμένος  δίσκος από φωτογράφο του HOLLYWOOD

Σίγουρα μοιάζει σαν ταινία , όταν ως πελάτης στο κατάστημα σου σου συστήνεται  ένας επαγγελματίας φωτογράφος του HOLLYWOOD , κρατώντας στα χέρια του τον επαγγελματικό και προσωπικό μόχθο μιας ολόκληρης ζωής .Έναν σκληρό δίσκο, γεμάτο από εκατοντάδες επαγγελματικές λήψεις από κάθε γωνιά του κόσμου ,διαφορετικό πάνελ ανά λήψη, απαθανατισμένο και απαράμιλλο το ίδιο πάθος και ζήλος σε κάθε φωτογραφία, επιφανειακά ακέραιος , εσωτερικά κατεστραμμένος  λόγω    υπερτροφοδότησης ρεύματος .Κάπου εκεί ανάμεσα η αδρεναλίνη ανεβαίνει και το άγχος για την ανάκτηση των δεδομένων γίνεται προσωπική υπόθεση .Χωρίς να υπάρχει χρόνος και διάθεση για χάσιμο οι εξετάσεις και οι διαγνώσεις πήγαιναν και έρχονταν την ίδια ώρα που η προσπάθεια συνεννόησης με αντίστοιχη ελληνική εταιρεία ανάκτησης δεδομένων κρίνεται  αποτυχής φτάνουν οι πληροφορίες για την εταιρεία  TIC TAC.

Η συνέχεια ? σαν ευχαριστήριοι τίτλοι σε ταινία …

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία και το δυναμικό προσωπικό της , που έφερε σε πέρας την ολική ανάκτηση των επαγγελματικών αρχείων του πελάτη μας , μείναμε πραγματικά ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας και την άμεση εξυπηρέτηση μας .Συνεχίστε το έργο σας , να προσφέρετε στο κόσμο χαρά και ανακούφιση.

Επειδή αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στις ταινίες ….TIC –TAC.

Παπαδογιάννη Μαρία / Κοτρωνάκης Νίκος
e-virus.gr, +30 28252 8205 - 15/1/13

 

[ 14/1/14 ] Για δεύτερη φορά επιτυχημένη ανάκτηση!

Προς TICTAC LABORATORIES

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία για την επιτυχή ανάκτηση των δεδομένων από τον σκληρό δίσκο που είχα παραδώσει.
 
Για δεύτερη φορά η εταιρεία ανακτά με επιτυχία δεδομένα σκληρού δίσκου (είχε συμβεί και στο παρελθόν με άλλο δίσκο).
 
Ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί (σε μένα με την καλή έννοια) αλλά σίγουρα σε όποιον προκύψει το ίδιο θέμα με δίσκο να την προτιμήσει. Γίνεται ανάκτηση και των διαγραμμένων αρχείων.
 
Ευχαριστώ,
Δανιήλ Γρηγόρης
 

[ 19/12/13 ]  Φωτογραφίες των παιδιών μου χάθηκαν σε Format

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνεργασία. Ήταν καθoριστική.

Έχασα video και foto των παιδιών μου μετά απο ενα format που έκανα στον σκληρό δίσκο. Προσπάθησα με ενα πρόγραμμα να ανακτήσω οτι μπορούσα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να φέρω αυτά που ήθελα. Η δουλειά σας όμωσ ήταν εκπλικτική και μου λύσατε το πρόβλημα μου. Εκτός απο τα αρχεία που χρειαζόμουν πολύ θα έχω και όλα τα υπόλοιπα που είχε μέσα ο δίσκος. Και μάλιστα στην αρχική τους κατάσταση. Χωρίς να υποστούν καμία βλάβη και χωρίς να χάσουν καθόλου από την ποιότητά τους. Και πάλι σας εύχομαι τα καλύτερα και σας ευχαριστώ πολύ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ


[ 30/10/13 ] Θα σας προτείνω πάντα ανεπιφύλακτα

Κύριοι της TicTac Laboratories,

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της εταιρείας σας για την άψογη συνεργασία,την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό που έδειξαν στην περίπτωσή μου.
 
Η τεχνική σας υποστήριξη για  την ανάκτηση των δεδομένων του δίσκου μου ήταν σημαντική και υπεύθυνη.
 
Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία, θα σας προτείνω πάντα ανεπιφύλακτα και ελπίζω να μην σας χρειαστώ εγώ σύντομα!!!!!
 
Με εκτίμηση
 
Λεονάρδος Ρούσσος
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 

ΚΑΤΩ ΜΑΝΝΑ ,   ΣΥΡΟΣ

 


[ 19/8/2013 ]  Καινούργιος σκληρός δίσκος κράσαρε στον 1ο μήνα της λειτουργίας του!

Ευχαριστώ για την πλήρη ανάκτηση των δεδομένων  του σκληρού δίσκου LG που σας απέστειλα ο οποίος αν και καινούργιος κράσαρε στον 1ο μήνα της λειτουργίας του.

 

Vardoulakis Evangelos

Photo Director

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ:SAMSUNG ST1000LM024, P/N:HN-M101MBB/Z4

 


[29/7/2014] Ο τρόπος εργασίας σας είναι υποδειγματικός και πρωτόγνωρος για τα Ελληνικά δεδομένα.

Αθήνα, 29 Ιουλίου 2013

Αξιότιμοι Κύριοι της TicTac Laboratories,

Ο τρόπος εργασίας σας είναι υποδειγματικός και πρωτόγνωρος για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ευχαριστώ για τη συνεργασία και την ανάκτηση των δεδομένων μου.

Με εκτίμηση

Τσάκωνας Κώστας

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ:WD2500JB-00REA0
 
 

[26/06/2013] Ευγένεια και την άμεση εξυπηρέτηση

Προς το προσωπικό και την τεχνική ομάδα της ΤΙC ΤΑC

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην εταιρεία ανάκτησης δεδομένων ΤΙC ΤΑC. Η επαφή μου με την εταιρεία ξεκίνησε όταν ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση ο φορητός υπολογιστής μου (laptop) έπαψε να λειτουργεί. Δοκίμασα με τη βοήθεια φίλου τεχνικού να σώσω έστω τα δεδομένα του σκληρού δίσκου αλλά δεν ήταν δυνατό. Ο ίδιος άνθρωπος μου σύστησε την εταιρεία με μόνη επιφύλαξη αυτή του κόστους της διαδικασίας.

Αν και η πρόσβασή μου στην έδρα της εταιρείας ήταν αδύνατη για τη συγκεκριμένη περίοδο, ακόμα και τηλεφωνικά με εξυπηρέτησαν απόλυτα. Βρήκαμε λύση για την αποστολή του σκληρού δίσκου και μέσω τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας ενημερώθηκα εντός λίγων ημερών για την κατάσταση του αποθηκευτικού μέσου και τη δυνατότητα ανάκτησης των δεδομένων. Το αποτέλεσμα ήταν να σε μια εβδομάδα να έχω στα χέρια μου ένα νέο σκληρό δίσκο με όλα τα δεδομένα του παλιού. Το κόστος όλης της διαδικασίας δεν είναι ευκαταφρόνητο αλλά δεδομένου της αξίας των επαγγελματικών και προσωπικών δεδομένων που κατάφερα να έχω πάλι στη διάθεσή μου, θα έλεγα απλά ότι άξιζε. Ευχαριστώ λοιπόν ξανά όλη την τεχνική ομάδα που κατάφερε επιτυχώς να ανακτήσει όλα τα δεδομένα μου αλλά και όλο το προσωπικό για την ευγένεια και την άμεση εξυπηρέτηση.

Με εκτίμηση,

Μαρία Δρούγα

Γεωπόνος MSc

 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: WD2500BEVS-22UST0, F/W:HACT2ANB

[20/6/2013] Ανάκτηση δεδομένων για 2 εβδομάδες δουλεια!

Πολύ καλή εξυπηρέτηση.
Παρόλο που είχα back up 2 εβδομάδων, δοκίμασα τις υπηρεσίες της TicTac για να πάρω πίσω όλα μου τα δεδομένα.
Είναι καλό να γνωρίζει κάποιος πως υπάρχει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία για ένα σκληρό και ειδικά όταν υπάρχει η TicTac να σου γυρίζει 100% των δεδομένων.

Απευθύνεται όμως σε εταιρείες μιας και το κόστος είναι αρκετό για κάποιον ιδιώτη.

Μπράβο και πάλι για για την δουλειά σας.

Μουτόπουλος Δημήτρης

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Seagate ST3320620A, P/N:9BJ04G-307


[30/4/2013] Τηρήθηκε κατα γράμματο χρονοδιάγραμμα της ανάκτησης

Ευχαριστήρια Επιστολή

Υπόψιν  κάθε ενδιαφερόμενου,

Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της εταιρείας για τον επαγγελματισμό και την εξυπηρέτηση που μου παρείχαν.
Μετά από ένα ξαφνικό πρόβλημα του εξωτερικού σκληρού δίσκου μου, που εντέλει αποδείχθηκε πρόβλημα κεφαλών, απευθύνθηκα στην εταιρεία για ανάκτηση δεδομένων. Τα αρχεία που νόμιζα ότι είχαν χαθεί μου ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητα.
Από την εταιρεία μου δόθηκε ένα ελαστικό χρονοδιάγραμμα για την διάγνωση και επισκευή του προβλήματος, το οποίο και τηρήθηκε κατά γράμμα. Τελικά τα αρχεία βρέθηκαν, ήταν όλα σε άριστη κατάσταση και μάλιστα σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.  (Μια εβδομάδα μετά την αρχική επικοινωνία) .
Το ίδιο λογική ήταν και η τιμολόγηση και μάλιστα χωρίς ίχνος αισχροκέρδειας.
Εύχομαι η εταιρεία να διατηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρτς σε όλους τους τομείς.

Με εκτίμηση,
Νικολέτα Σταματάκη
Σπουδάστρια Φωτογραφίας

 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Toshiba 2,5" HDD , S/N: 81FIPBNWT


[22/4/2013] 100% ανάκτηση δεδομένων από τον σκληρό δίσκο

 
Με την παρούσα σας ευχαριστώ για την 100% ανάκτηση δεδομένων από τον σκληρό δίσκο του laptop. Ακολουθεί η ιστορία μου που μπορεί να βοηθήσει κι άλλους.

Εκεί που χειριζόμουν τον υπολογιστή αυτός έσβησε ξαφνικά και παρόλες τις προσπάθειες μου για επανεκκίνηση, δεν έλεγε να ξεκινήσουν τα windows και μου ζητούσε να κάνω format το σκληρό δίσκο. Όμως τα αρχεία που είχα πάνω δεν ήθελα να χαθούν και δεν ήθελα να κάνω βεβιασμένες ενέργειες.

Συμβουλεύτηκα διάφορους και μου έλεγαν για προγράμματα τύπου ghost που θα μου έκαναν μερική ανάκτηση και αυτή αν γινόταν. Στο παρελθόν είχα χρησιμoποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και εκτός του ότι δεν υπήρχε 100% ανάκτηση μου έβγαζε τα αρχεία με λάθος ονόματα και ανακατωμένα, που μου είχε φάει πολύ χρόνο να ξαναταξινομήσω. Αλλά εκεί είχα κάνει καταλάθος format τον υπολογιστή και δεν ήταν πρόβλημα του σκληρού δίσκου όπως διαπίστωσα αργότερα.

Μη γνωρίζοντας ποιό είναι το πρόβλημα προμηθεύτικα θήκη σκληρού δίσκου και αφού έβγαλα το δίσκο προσπάθησα να μεταφέρω τα δεδομένα μου σε άλλο υπολογιστή, για να κάνω μετά ήρεμος το format στον υπολογιστή. Όταν και πάλι μου ζητούσε να γίνει format ο δίσκος κατάλαβα τότε ότι υπήρχε πλέον ο κίνδυνος να χάσω τα δεδομένα μου που ήταν τόσο προσωπικές μου στιγμές, όσο και υλικό της δουλειάς μου.

Και πάλι συμβουλεύτηκα διάφορους και μου έλεγαν πως δύσκολα θα έβρισκα τα αρχεία μου. Έτσι είπα να ψάξω στο διαδίκτυο για άτομα με παρόμοιο πρόβλημα και έπεσα πάνω στην εταιρεία σας. Αυτό που με έκανε να σας προτιμήσω ήταν τα σχόλια των άλλων πελατών, αλλά και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση από τη γραμματεία σας. Παρότι περίμενα πιο χαμηλό το κόστος, η 100% ανάκτηση των δεδομένων στην ακριβώς προηγούμενη κατάσταση τους, πιστεύω πως άξιζαν τα λεφτά τους. Σας ευχαριστώ επίσης για την ταχύτητα που επιδείξατε καθώς είχα πτήση εκτός Αθήνας και δεν μπορούσα να καθυστερήσω.

Με εκτίμηση
Ανδρέας Σωτηρίου
 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: WD1600BEVS-08RS, S/N:WXC508L24388
 

[8/4/2013] Πολλές αποτυχημένες προσπάθειες 

Προς την τεχνική ομάδα της ΤΙΚ ΤΑΚ,

Μετά από βλάβη του σκληρού δίσκου και μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες θεώρησα αδύνατη την ανάκτηση των δεδομένων από τον δίσκο αυτό. Η εταιρία σας πραγματικά με εντυπωσίασε που κατάφερε να ανακτήσει τα δεδομένα και σε χρονικό διάστημα περίπου 2 ημερών. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την γρήγορη εξυπηρέτηση και για τον επαγγελματισμό τον οποίο επιδείξατε.

Αντώνης Χρονάκης

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Maxtor STM3500320AS, P/N: 9GT154-325
 

[17/1/2013]  Συστατική Επιστολή απο LOGON Πληροφορική

 

.

LOGON Πληροφορική, Λάρισα

[4/10/2012]  Ο Σκληρός δίσκος μου ήταν σχεδόν κατεστραμένος και ανακτήσατε τα αρχεία!
  
Προς εταιρεία tictac,

Είμαι πολύ ευχαριστημένη απο τη δουλεία που έγινε. Ο Σκληρός δίσκος μου ήταν σχεδόν κατεστραμένος και καταφέρατε να ανακτήσετε σχεδόν όλα τα αρχεία.

Ήταν πολύ σημαντικά για μένα τόσο λόγω συναισθηματικής αξίας όσο και λόγω εργασίας. Κάνετε πραγματικά πολύ καλή δουλεία με συνέπεια. Συνεχίστε έτσι!!!!
           

Με εκτίμηση,
Αργυρώ Αβρονιδάκη

Φοιτήτρια

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: SEAGATE BARRACUDA 7200.12, P/N: 9SL154-568

 

[2/10/2012] Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το ύψος του Κόστους το οποίο όφειλα να καταβάλω

Προς Εταιρία Tic-Tac

2 Οκτωβρίου 2012

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τις υπηρεσίες σας, σε ό,τι έχει να κάνει με την ανάκτηση στοιχείων από τον κατεστραμμένο δίσκο του υπολογιστή μου.

Για το ιστορικό της υπόθεσης, σε ανύποπτο χρόνο, ο υπολογιστής μου ακριβώς μετά την έναρξή του παρουσίαζε «πάγωμα» σε οποιαδήποτε λειτουργία του όριζα. Αυτό είχε ως συνέπεια να προβώ σε επανακίνησή του προκειμένου να λειτουργήσει ξανά. Το πρόβλημα παρουσιαζόταν ξανά μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο. Ο συντηρητής των υπολογιστών μου εξακρίβωσε ότι μάλλον είχε «χτυπήσει» ο δίσκος και ότι θα έπρεπε άμεσα να κάνω back up των αρχείων μου – κάτι που είχα να κάνω πάρα πολύ καιρό δυστυχώς.

Προσπάθησα μόνη μου να «σώσω» τα σημαντικότερα τελευταία αρχεία της δουλειάς μου, μάταια όμως. Ήταν πρακτικά αδύνατο να αποθηκευτούν στον εξωτερικό σκληρό διότι ο υπολογιστής μου εξακολουθούσε να «παγώνει».

Κατόπιν παρότρυνσης του συνεργάτη μου κ. Ρένου Βακράτσα, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί σας στο παρελθόν για ένα αντίστοιχο θέμα, αποφάσισα να επικοινωνήσω με την εταιρία σας προκειμένου να δώσετε λύση στο πρόβλημά μου.

Μου προτείνατε να φέρω το μηχάνημά μου στον χώρο σας, και κάνοντας αυτοψία μέσα σε δύο μέρες, μου δώσατε επίσημα και έγκυρα το πόρισμα και το κόστος αποκατάστασης του προβλήματος. Το σημαντικότερο από όλα ήταν ότι μου ετοιμάσατε κι έναν κατάλογο όλων των αρχείων που μπορέσατε να «διαβάσετε» στον σκληρό, και τα οποία θα μπορούσαν να ανακτηθούν, με αποτέλεσμα να μπορώ να αξιολογήσω αν άξιζε τελικά να πληρώσω το κόστος επιδιόρθωσης.

Υπήρξα τυχερή μέσα στην ατυχία μου, όλα τα αρχεία μπορούσατε να τα ανακτήσετε τελικά, κι έτσι κατόπιν μεταξύ μας συνεννοήσεως προχωρήσαμε τη διαδικασία.

Είμαι αρκετά ικανοποιημένη με το ύψος του Κόστους το οποίο όφειλα να καταβάλω για την επισκευή, αφενός γιατί τελικά έχω στα χέρια μου όλη τη δουλειά τόσων ετών και αφετέρου γιατί μου δώσατε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε τον νέο σκληρό και την κάρτα μνήμης του υπολογιστή μου σε πολύ λογική τιμή.

Πλήρωσα την αμέλεια μου στο να μην αποθηκεύω συχνά τη δουλεία μου, αλλά τελικά άξιζε μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Έχω πλέον στα χέρια μου τον νέο μου υπολογιστή, με όλα τα αρχεία, όπως παλιά.

Σας ευχαριστώ για τη δουλεία σας,

Με εκτίμηση,

Μαργαρίτα Τσούκα

Αρχιτέκτων Μηχανικός


Επιτυχής ανακτηση δεδομένων

Ημερομηνία : 5/9/2012

Κύριοι,

Σας ευχαριστώ για την επιτυχή συμβολή σας στην ανάκτηση των δεδομένων μου από φορητό σκληρό δίσκο.

Τα δεδομένα ήταν πολύ σημαντικά για μένα δεδομένου ότι αφορούσαν την επαγγελματική μου δραστηριότητα και η επιτυχής

 ανάκτηση τους διασφάλισε την μετάβαση μου ψυχολογικά και επαγγελματικά…..  ‘’στην ακριβώς προηγούμενη κατάσταση’’ από

αυτή που βρέθηκα όταν διαπίστωσα την απώλεια των δεδομένων….. Αυτό πραγματικά είναι αναντικατάστατο!

Τέλος, θέλω να σημειώσω ότι η συνεργασία μαζί σας ήταν άψογη, όσων αφορούσε την εξυπηρέτηση, τους χρόνους και την παροχή υπηρεσιών.

 

Σας ευχαριστώ

Σταυρούλα Κεμπερά

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WD, MODEL: WD5000BMVW-11AMCS0


ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


Ημερομηνία : 24/8/2012

Θερμες ευχαριστιες για την αψογη τεχνικη σας υποστηριξη και την ανακτηση των δεδομενων του δισκου μου.

Η ασφαλεια των δεδομένων ποτε δεν είναι επαρκής ακομη και σε λύσεις backup τελικα,

και η υπηρεσίες υπερπολυτιμες για τον επαγγελματία που διαχειρίζεται ευαίσθητα δεδομένα.

Με ιδιαιτερη εκτιμηση,

--

Αρβανίτης Βασίλειος

Οικονομολόγος-Λογιστής (MsC)

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ:SEAGATE BARRACUDA ES.2, P/N:9CA152-053


Συνεργείο Αυτοκινήτων στη Σάμο : Τις καλύτερες Συστάσεις για την TicTac

Ημερομηνία : 4/8/2012

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΙΚ-ΤΑΚ
ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ <  ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΙ !>
ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
 
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΛΥΣΑΝ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
 
ΜΕ  ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ
ΤΗΛ. 22730 24864
 
ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: SEAGATE 1TB, BARRACUDA 7200.12, ST31000528AS, P/N: 9SL154-302
 

Οι Οικογενειακές Φωτογραφίες μου σώθηκαν στο ακέραιο

Ημερομηνία : 26/7/2012

 

Αγαπητοί κύριοι,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εσάς και την εταιρεία σας (TicTac Data Recovery) για την ανάκτηση των δεδομένων μου, και την εξαιρετική δουλειά που έκανε η ομάδα σας.

Η ιστορία μου είναι συνηθισμένη.                                                                                              

Κάθε καλοκαίρι ανανεώνω τα backup αρχεία μου (προσωπικά & επαγγελματικά) λίγο πριν τις διακοπές. Έτσι και τώρα, μόνο που λόγω φόρτου εργασίας δεν αποσύνδεσα –αποθήκευσα σωστά την εξωτερική μονάδα. Και με το φόρτο εργασίας ο δίσκος έμεινε, και με κάποια απότομη κίνηση έπεσε στο πάτωμα από μικρό ύψος!  Αυτό ήταν … μας άφησε χρόνους.

Και καλά τα επαγγελματικά αρχεία που ήταν τόσο στο laptop όσο και στον κεντρικό server της εταιρείας –no problem- με τα προσωπικά αρχεία τι θα έκανα? Όλες οι οικογενειακές φωτογραφίες των τελευταίων 15 ετών, προσωπικά αρχεία, videos, αγαπημένες ταινίες, σπάνια μουσικά αρχεία και mp3 … gone with the wind!

Μετά τον αρχικό πανικό και τον θυμό (πως έκανα τέτοιο λάθος πρωτάρη εγώ!) αρχίζω να ψάχνω για λύσεις.

Πρώτα από όλα επισκευή στο ΙΤ της εταιρείας … παιδιά σώστε με!

Δυστυχώς ο δίσκος ήταν νεκρός, δεν έδινε πρόσβαση, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα με εργαλεία που είχαν!. Καλά και τώρα τι?

Η δοκιμάζεις από στις γνώστες αλυσίδες ηλεκτρονικών που έχουν πιο εξελιγμένα εργαστήρια και αν σταθείς τυχερός ! ή ψάχνεις στο διαδίκτυο για κάποια εξειδικευμένη εταιρεία  που κάνει αυτή την δουλειά, αλλά θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι…!

Με φόβο, η πρώτη απόπειρα διάσωσης έγινε με αυτή την σειρά, σε γνωστή αλυσίδα με σοβαρή τεχνική υποστήριξη. Αφού έτρεξαν τα διαγνωστικά τους με ενημέρωσαν ότι, η ανάκτηση δεν φαινόταν εύκολη, θα έπρεπε να περάσουν σε 2ο επίπεδο επέμβασης με επισφαλή  αποτελέσματα και σε κάθε περίπτωση με καμιά πλέον δυνατότητα εκ των υστέρων. Τα χρειάστηκα, τι κάνουμε τώρα?

Αυτό που έπρεπε να είχα κάνει από την αρχή.

Έψαξα και βρήκα μια ελληνική εταιρεία εξειδικευμένη σε τέτοιου είδους προβλήματα. Tic-tac Data Recovery.

Με ανησυχούσε το θέμα του κόστους αλλά από την άλλη δεν ήθελα να χάσω και τα αναντικατάστατα προσωπικά μου αρχεία.

Τελικά όλα πήγαν καλά, η διάγνωση έγινε, δόθηκαν προτάσεις, και εδώ υπήρχε το ρίσκο όχι η όλα ή τίποτα όπως οι προηγούμενοι, αλλά ποσό κοντά θα πλησιάσουμε στο 100% της ανάκτησης. Αυτή η σιγουριά με έκανε τελικά να προχωρήσω, και στάθηκα τυχερός.

Τα data ανακτηθήκαν και οι απώλειες ήταν ασήμαντες. Τέλος καλό όλα καλά.

Αν εξαιρέσεις το κόστος που δεν είναι μικρό, αλλά τελικά άξιζε μια  και η εταιρεία/ και οι τεχνικοί έκαναν ότι υποσχέθηκαν.

Και πάλι σας ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας ξαναχρειαστώ …σύντομα!

Πετρος Τσονόπουλος - Marketing, Therapeutic Leader in Diabetes, at Boehringer Ingelheim Ellas S.A
Linkedin Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=100851481&locale=en_US&trk=tyah
Στοιχεία Αποθηκευτικού Μέσου: Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος MY Passport USB 3.0 ( WD5000BMVW-11AMCSO)


 

Συναισθηματικής αξίας δεδομένα

Ημερομηνία : 16/7/2012

Προς την τεχνική ομάδα της TICTAC,

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην  TICTAC γιατί με αξιοπιστία και επαγγελματισμό ανέκτησε υψηλής συναισθηματικής αξίας για την οικογένεια μας δεδομένα.

ΕΥΔΟΞΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ- ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΕΜΠ


Εταιρία Επενδύσεων ΕΠΕ

Προς την τεχνική ομάδα της ΤΙΚ ΤΑΚ,

Σας ευχαριστώ για την παροχή των υπηρεσιών σας για την ανάκτηση των δεδομένων. Η συνεργασία μας άξιζε τον κόπο!

Σ. ΤΟΡΕΝ ΚΟΛΝΙΚ
ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΠΕ


Ιδιώτης

Προς την τεχνική ομάδα της ΤΙΚ ΤΑΚ,

Πριν από λίγες μέρες, εξαιτίας στιγμιαίας διακοπής ρεύματος έχασα όλα τα δεδομένα που είχα στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου. Ούτε λίγο ούτε πολύ όλα τα δεδομένα που χάθηκαν είχαν να κάνουν με ότι έχει σχέση με την επαγγελματική και ακαδημαϊκή μου καριέρα. Δεν κατάφερα να ανακτήσω τα δεδομένα με τίποτα, παρ'όλες τις προσπάθειες που κατέβαλα. Ψάχνοντας να βρω μια λύση, βρήκα την ΤΙΚ ΤΑΚ. Το ίδιο βράδυ τους τηλεφώνησα στον αριθμό έκτακτης ανάγκης και τους εξήγησα την περίπτωσή μου. Ο αρμόδιος ανάκτησης, αφού πρώτα με καθησύχασε, μου υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει μαζί μου το συντομότερο δυνατό. Παρ΄όλη την σοβαρή βλάβη (τεχνικό ελάττωμα στον οδηγό του δίσκου το οποίο η κατασκευάστρια εταιρεία θα έπρεπε να αλλάξει) η εξυπηρέτηση της ΤΙΚ ΤΑΚ ήταν αξιόλογη, γρήγορη και αποτελεσματική! Η ανάκτηση των δεδομένων πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία. Το κόστος ήταν απολύτως προσιτό και αναμφισβήτητα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική χρηματική αξία των καθεαυτών δεδομένων που ανακτήθηκαν.

Σας εκφράζω τις εγκάρδιες ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μου!

Σ. ΤΣΟΥΡ - Ιδιώτης


Διευθυντής Προιόντων Λογισμικού της IBM

Στην τεχνική ομάδα της ΤΙΚ ΤΑΚ

Κατά την διάρκεια της σύντομης γνωριμίας μας με την εταιρεία σας, επιδείξατε αξιόλογη επαγγελματικότητα και παροχή υπηρεσιών ύψιστου επιπέδου. Εάν συνεχίσετε κατ' αυτόν τον τρόπο είμαι σίγουρος ότι οι κόποι και οι προσπάθειες τις εταιρείας σας σίγουρα θα ανταμειφθούν!

ΑΡΙΚ ΣΛΟΜΙΒΙΤΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ IBM


E-Best Computers

Εύχομαι Υγεία, Ευτυχία και Γαλήνη σε όλους σας.

Θα ήθελα με αυτήν την επιστολή μου, να ευχαριστήσω την εταιρία Tic Tac, και το προσωπικό της, για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση. Η εταιρία Tic Tac, βοήθησε πελάτες μου, στην σωστή και ακριβής ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένους σκληρούς δίσκους, η οποίοι ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν ώστε να μπορέσουν να ανακτηθούν τα αρχεία τους. Η Tic Tac έφερε εις πέρας, με απόλυτη ακρίβεια, την ολική ανάκτηση των αρχείων από τους σκληρούς αυτούς δίσκους. Η σοβαρότητα της εταιρίας, φαίνεται και από το γεγονός, ότι πριν από την ανάκτηση των δεδομένων, κατά την εξέταση του δίσκου, δηλαδή, υπάρχει εκτύπωση των αρχείων των οποίων βρέθηκαν μέσα στον κατεστραμμένο δίσκο, και είναι δυνατόν να ανακτηθούν.Η συνεργασία με την Tic Tac είναι ευχάριστη, και η αντιμετώπιση πολύ φιλική.

Φιλικά,

Γκλίστης Σωτήρης
E-Best Computers


Hermes (Hellas) Shipstores S.A

«Με την παρούσα μου θέλω να σας ευχαριστήσω για την επαγγελαμτική σωστή αντιμετώπηση του προβλήματός μας, την γρήγορη ανάκτηση των δεδομένων τα οποία ήταν υψίστης σημασίας και αξίας για την εταιρεία μας. Μράβο σας είσαστε καταπληκτικοί.»

Φιλικότατα

Βασίλειος Ζορμπάς
Γενικός Διευθυντής Hermes (Hellas) Shipstores S.A.


Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων "Αμαλία Φλέμιγκ"

Αγαπητοί κ.κ.,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άριστη συνεργασία μας και την επιτυχή εργασία σας, για την ανάκτηση των κρίσιμων δεδομένων για την υπηρεσία μας!

Με εκτίμηση,

Τσαμαδιάς Ιωάννης
Τμηματάρχης Πληροφορικής & Οργάνωσης Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων "Αμαλία Φλέμιγκ"


Fame Studio

«Μόνο καλά λόγια! Πλέον γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση και σε πολύ προσιτές τιμές, Ευχαριστώ!»

Απόστλος Αρσενίδις
Fame Studio


Protelesys

«Είσαστε καταπληττικοί... Επαγγελματική και γρήγορη εξυπηρέτηση, ανακτήθηκαν δεδομένα μεγάλης αξίας και τρομερά απαραίτητα για την εταιρεία μας. Η αντιμετώπιση του τεχνικού τμήματος ήταν αξιόλογη και το επίπεδο υπηρεσιών σας άριστο.»

Νικόλαος Παυλόπουλος
Γενικός Διευθυντής Protelesys


Research Institute for European and American Studies (RIEAS)

Tic Tac Data Recovery Company makes miracles! My hard disc was fully destroyed and Tic Tac saved my life as well as my hard disc! Greece is very fortunate to have Tic Tac here. I recommend Tic Tac to anyone who faces similar problems. Congratulations to all of you and thank you very much for your professionalism!

Dr. John M. Nomikos
Research Institute for European and American Studies (RIEAS)


Dilema, ΑΒΕΕ

Προς την τεχνική ομάδα της ΤΙΚ ΤΑΚ,

«Αξιόλογη και το επίπεδο υπηρεσιών σας άριστο»

Δημήτρης Αντωνάκης
Manager Dilema, ΑΒΕΕ


IMAGE COMPUTERS AE

Προς ΤΙΚ ΤΑΚ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας και την άψογη συνεργασία που έχουμε.

Με εκτίμηση,

Για την IMAGE COMPUTERS AE
Κωστόπουλος Απόστολος


The M. Stassinopoulos Group

Αγαπητοί Τικ Τακ,
Θα επιθυμούσα να σας ευχαριστήσω θερμά για τον επαγγελματισμό σας και τον προσανατολισμό σας στην εξυπηρέτηση του πελάτη, παράγοντες, οι οποίοι συνετέλεσαν στην επιτυχή ανάκτηση του συνόλου πολύ σημαντικών δεδομένων που ήταν αποθηκευμένμα στον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο.

George Psomakakis Chief Executive Officer
The M. Stassinopoulos Group


Raxevsky SA

Για την Τικ Τακ:

Όλα ΟΚ με τα αρχεία. Ευχαριστώ πολύ για μία ακόμη φορά!!!

Thanos Manolis,
IT Manager
Raxevsky SA


Ιδιώτης

Ευχαριστώ κι εγώ , όλους τους ανθρώπους της <Τικ Τακ>!

Άννα Τατάκη
Ιδιώτης


JohnsonDiversey Hellas SA

Άριστη επικοινωνία και ενημέρωση ανεξάρτητα από το επίπεδο δυσκολίας της ανάκτησης δεδομένων, με πολύ καλή γνώση στο αντικείμενο που εξειδικεύεται. Πολύ καλή συνεργασία.

Alexis Agopian
JohnsonDiversey Hellas SA


Mediterranean Agronomic Institute of Chania

We contact Tic Tac after a server failure which resulted on a damaged RAID 1 MIRROR array with critical data on it. The system was running LINUX operating system with reiserfs file system. Tic Tac managed to recover our data successfully. Their service was fast and support was excellent.

Alexander Antonakakis
Information Systems Department
Mediterranean Agronomic Institute of Chania


www.seba.gr

Είμαστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών σας, την ευελιξία και την ταχύτητα εξυπηρέτησης που μας προσφέρατε. Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία.

Seba N. Τασιούλης
www.seba.gr


Κατεστραμένος δίσκος σε ιδιώτη

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της εταιρείας "Τικ Τακ" τόσο για την αποτελεσματικότητα όσο και για το χρονικό διάστημα της ανάκτησης των δεδομένων από κατεστραμένο σκληρό δίσκο.

Σπύρος Αλαφασός,
ιδιώτης


Πρατήριο ΕΤΕΚΑ

Ευχαριστώ πού την εταιρεία Tic Tac Data Recovery για τις υπηρεσίες της. Πρωσοπικά ευχαριστώ το τμήμα Μάρκετινγκ για την άψογη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Τσώνη Μαρία
Πρατήριο ΕΤΕΚΑ


Κατασκευαστική Εταιρία

Συνέπεια, επαγγελματικότητα, αποτελεσματικότητα!

Σας ευχαριστώ.

Σ. Μαλακόντας,
Κατασκευαστική εταιρεία


Cyfield Development Co. Ltd

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και για την επιτυχή ανάκτηση σημαντικών δεδομένων της εταιρείαςμας. Προσωπικές ευχαριστίες στο τμήμα marketing.

Για την Cyfield Development Co. Ltd
Βαρνάβας Βαρνάβα (Κύπρος)


Φλωριάνα Α.Ε.

Μετά από καταστροφικό συμβάν στα συστήματα της εταιρείας μας Φλωριάνα Α.Ε., αναθέσαμε στην Τικ Τακ την ανάκτηση των δεδομένων του σκληρού δίσκου. Η ταχύτητα, το επίπεδο εξυπηρέτησης καθώς και η προσιτή τιμή ήταν μόνο κάποιες από τις πολύ καλές εντυπώσεις που μας άφησε η συνεργασία μας.

Φλωριάνα Α.Ε.


Αποτυχημένη ανάκτηση στην Αγγλία

Tic Tac Data Recovery provided a very good and professional service. The damaged hard drive was given to two specialists data recovery companies in the UK who could not recover any data. (Note: these two UK companies carry out both forensic and security work)

Well done Tic Tac for a good job!

Mike Smith


Απώλεια : Οικογενειακές Φωτογραφίες

Τα αρχεία που ζήτησα να ανακτηθούν είχαν συναισθηματικό χαρακτήρα, γιατί αφορούσαν οικογενειακές φωτογραφείες. Η εταιρεία Τic Tac Data Recovery έδειξε ενδιαφέρον και με εξυπηρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επικοινωνιακά το επίπεδο είναι υψηλό και τα παιδιά της σου δίνουν την αίσθηση ότι εργάζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κορέλη Λίλη


Δήλωση Ιδιώτη

Ευχαριστώ πάρα πολύ την Tic Tac για την καλή μας συνεργασία και για το άμεσο και σωστό αποτέλεσμα!

Σταμπουλίδης Κοσμάς


Επαγγελματισμός, Συνέπεια & προσιτή τιμή

Έπειτα από βλάβη του σκληρού μου δίσκου απευθύνθηκα στην εταιρία σας και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και φυσικά την επιτυχή ανάκτηση όλων μου των δεδομένων, τα οποία έχουν συναισθηματική αξία για μένα. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες σας καθώς και την προσιτή τιμή για την ανάκτηση αυτών.

Ευανθία Ασημακοπούλου


Σας διακρίνει επαγγελματισμός

Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σας. Σας διακρίνει επαγγελματισμός και εχεμύθεια που μας έκαναν να σας εμπιστευτούμε.

Με εκτίμηση,

Πάχου Γιώτα

by tags / 0 Comments

Share