Μάθετε περισσότερα για την Ασφαλή Διαγραφή Δεδομένων από τους τεχνικούς της TicTac στο workshop του 5ου ΙnfoCom Security. | Ανάκτηση Δεδομένων - Data RecoveryΑσφαλής Διαγραφή Αρχείων - Data Destruction - Safe Data Delete

Μάθετε περισσότερα για την Ασφαλή Διαγραφή Δεδομένων από τους τεχνικούς της TicTac στο workshop του 5ου ΙnfoCom Security.

Στα πλαίσια του 5ου συνεδρίου Infocom Security σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το workshop της TicTac με θέμα "Τι πρέπει να κάνουμε σε ένα αποθηκευτικό μέσο πριν το αποσύρουμε;", στις 1/4/2015 (13:45 - 15:00) στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα

Η είσοδος στο workshop είναι δωρεάν με επίδειξη της επαγγελματικής σας κάρτας.

Τι πρέπει να κάνουμε σε ένα αποθηκευτικό μέσο πριν το αποσύρουμε;

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να διαρρέουν εταιρικά ή προσωπικά δεδομένα απο αποθηκευτικά μέσα που όταν τα αποσύρουμε, τα πουλάμε ή τα δωρίζουμε δεν φροντίζουμε να διαγράψουμε απο μέσα τα προσωπικά ή τα εταιρικά δεδομένα. Ένα format δεν είναι αρκετό πια καθώς υπάρχουν πολλά προγράμματα και αρκετοί “ειδικοί” οι οποίοι μπορούν να ανακτήσουν δεδομένα από τέτοια μέσα.

Στο workshop αυτό θα δείξουμε πώς γίνεται η οριστική διαγραφή δεδομένων με εξειδικευμένο Software το οποίο πιστοποιεί ότι τα δεδομένα σας δεν θα μπορέσουν να ανακτηθούν ξανά από κάποιον που θα αποπειραθεί να το κάνει. Θα γίνει ένα hands on lab στο οποίο θα γίνει επίδειξη της οριστικής διαγραφής σε ένα σκληρό δίσκο, σε ένα USB flash και σε ένα κινητό τηλέφωνο.

H TicTac δραστηριοποιείται στον χώρο της Ασφαλούς Διαγραφής Δεδομένων, σε συνεργασία με την Tabernus.

Από το 2002, η Tabernus είναι πρωτοπόρος στον χώρο της ασφαλούς διαγραφής δεδομένων, προσφέροντας πιστοποιημένα προϊόντα (hardware και software) που αφαιρούν οριστικά τα δεδομένα από όλα τα είδη αποθηκευτικών μέσων. Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται από πολύ μεγάλο αριθμό εταιριών παγκοσμίως. Η Tabernus δραστηριοποιείται στον χώρο του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, της στρατιωτικής ασφάλειας, της υγείας, των τραπεζών, της ανακύκλωσης κ.α. Έχοντας τα κεντρικά της γραφεία στο Austin του Texas και στο Newport της Νότιας Ουαλίας, η εταιρία έχει παγκόσμια παρουσία σε περισσότερες από 16 χώρες. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

by tags / 0 Comments

Share

Comments